Σχολές Οδηγών - drivingschool.gr
 
 
 
 
 
 
 
Αρχική > ΚΤΕΟ > Κατηγορίες οχημάτων και συχνότητα τεχνικού ελέγχου
   Τα αυτοκίνητα προσκομίζονται για έλεγχο σύμφωνα με το πρόγραμμα πρόσκλησης της αρμόδιας υπηρεσίας Κ.Τ.Ε.Ο. ή της Δ/νσης Τ.Ε.Ο. για το Ν. Αττικής ή σύμφωνα με την ημερομηνία έκδοσης της πρώτης άδειας κυκλοφορίας για καινούρια οχήματα ή σύμφωνα με την ημερομηνία επομένου ελέγχου που αναγράφεται στο Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου.

 Ο πρώτος έλεγχος για τα καινούργια Ε.Ι.Χ. (επιβατικά ιδιωτικής χρήσης) και Φορτηγά με μ. β. έως 3500 kg. γίνετε σε 4 χρόνια (-3 +1 εβδομάδα) μετά την έκδοση της πρώτης άδειας κυκλοφορίας. Οι επόμενοι έλεγχοι, των οχημάτων αυτών, είναι κάθε 2 χρόνια (-3 +1 εβδομάδα).
 Ο πρώτος έλεγχος για τα καινούργια Ε.Δ.Χ. (Ταξί), Λεωφορεία, Ασθενοφόρα και Φορτηγά με μικτό βάρος μεγαλύτερο των 3500 kg. σε 1 έτος (-3 +1 εβδομάδα) μετά την έκδοση της πρώτης άδειας κυκλοφορίας. Οι επόμενοι έλεγχοι για τα οχήματα αυτά, είναι κάθε 1 χρόνο (-3 +1 εβδομάδα).
 Ο πρώτος έλεγχος για τα εκπαιδευτικά οχήματα, όταν ζητηθεί ο χαρακτηρισμός τους, οι επόμενοι έλεγχοι είναι κάθε 1 χρόνο (-3 +1 εβδομάδα).

 Απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να συνοδεύουν το όχημα κατά τον τεχνικό έλεγχο στα Κ.Τ.Ε.Ο. είναι: η άδεια κυκλοφορίας, το Δ.Τ.Ε. από προηγούμενο έλεγχο αν υπήρξε, κάρτα ελέγχου καυσαερίων, πιστοποιητικό Ο.Α.Ε.Ε. για τα Δ.Χ. οχήματα, βεβαίωση περιορισμού ταχύτητας για Φορτηγά >12000 kg. και Λεωφορεία >10000 kg. επίσης η αστυνομική ταυτότητα του οδηγού που προσκομίζει το όχημα.

 Προγραμματισμός ελέγχου οχημάτων στο τηλ. 1525
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
Αρχική > ΚΤΕΟ > Κατηγορίες οχημάτων και συχνότητα τεχνικού ελέγχου
© 2002 - 2022 drivingschool.gr
Αρχική σελίδα Περιεχόμενα - sitemap Σύνδεσμοι - links Όροι Χρήσης - terms Συχνές Ερωτήσεις - faqs